World Trip Route

Hesap silme · Account deletion

TÜRKÇE

Hesap silme

World Trip Route hesabını ve ilişkili verilerini istediğin zaman kalıcı olarak silebilirsin.

Uygulama içinden (önerilen)

Uygulamada sağ üstteki kullanıcı ikonuna dokun ve Hesabı sil'i seç. Aboneliğin yoksa, giriş yaptıktan sonra açılan ekranın altındaki Hesabı sil bağlantısını da kullanabilirsin. Güvenlik için şifreni yeniden girmen istenebilir.

Uygulamaya erişemiyorsan

Hesabına kayıtlı e-posta adresinden volkankya@gmail.com adresine "World Trip Route hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönder. Talebin en geç 30 gün içinde işleme alınır ve sonuç e-postayla bildirilir.

Neler silinir?

Hesabın (e-posta adresi ve giriş bilgileri) kalıcı olarak silinir. Uygulama içinden silersen, o hesaba ait cihazdaki geziler, notlar ve hatırlatmalar da silinir. Varsa ücretsiz erişim kaydın da silinir. Hesap sistemi ortak olduğu için hesabın aynı geliştiricinin "Belge Tarayıcı & PDF" uygulamasından da silinir.

Neler saklanır?

Satın alma ve abonelik kayıtları, yasal ve muhasebe yükümlülükleri gereği Apple, Google ve RevenueCat tarafından kendi politikalarına göre saklanabilir. Bu kayıtlar anonim bir kullanıcı kimliğiyle tutulur.

Abonelik

Hesabı silmek aboneliğini iptal etmez. Tekrar ücretlendirilmemek için aboneliğini iPhone'da Ayarlar > Apple Hesabı > Abonelikler, Android'de Google Play > Ödemeler ve abonelikler bölümünden iptal et.

ENGLISH

Account deletion

You can permanently delete your World Trip Route account and associated data at any time.

In the app (recommended)

Tap the profile icon at the top right and choose Delete account. If you don't have a subscription, you can also use the Delete account link at the bottom of the screen shown after signing in. You may be asked to enter your password again for security.

If you can't access the app

From the email address registered to your account, send an email to volkankya@gmail.com with the subject "World Trip Route account deletion request". Your request will be processed within 30 days and you will be notified by email.

What is deleted

Your account (email address and sign-in credentials) is permanently deleted. If you delete from within the app, that account's trips, notes and reminders on the device are also deleted. Any complimentary access record is also deleted. Because the account system is shared, your account is also removed from the developer's "Belge Tarayıcı & PDF" app.

What is retained

Purchase and subscription records may be retained by Apple, Google and RevenueCat under their own policies for legal and accounting obligations. These records are linked to an anonymous user ID.

Subscription

Deleting your account does not cancel your subscription. To avoid further charges, cancel it on iPhone in Settings > Apple Account > Subscriptions, or on Android in Google Play > Payments & subscriptions.